Wednesday, March 30, 2016

FARMASI- APRILSKI MAKEUP NOVITETI + GIVEAWAY

Kada neko prepozna vaš trud i rad i pošalje paket svojih proizvoda koji još nisu dostupni kod nas da ih ja među prvima isprobam, pa ima li veće sreće? 
Iskreno nisam očekivala toliko proizvoda, ali Farmasi PR menadžeri ozbiljno shvataju i mene i svoj posao i rade ga stvarno odlično :)


Pored kompleta preparativne kozmetike iz linije Skin trends o kom ću vam pisati uskoro, u paketu su mi poslali novi Hydravite takući puder, set stikova za konturisanje u novoj ambalaži, nove Farmasi tečne iluminatore u nijansi Silver i Gold i naravno aprilski katalog.

FARMASI- HYDRAVITE HYDRATE & SMOOTH- 22 light champagne



Prije par mjeseci sam poručila staru varijantu ovog pudera, i naravno nisam ubola dobru boju :) Tamniji je za par nijansi, i koliko god mi se dopala tekstura i osjećaj koji ostavlja na koži, ostavila sam ga za ljeto.
Kada mi je stigao ovaj, oduševila sam se i kada sam probala boju bila sam presretna jer su pogodili moju nijansu ali 100%



Hydravite puder ima novu ambalažu od 30ml sa slovima i poklopcem u boji zlata. Dostupan je u 6 nijansi, a moja je 22 light champagne.
Ovaj puder je hidratantan, na ostavlja masan i težak osjećaj na koži jer ne sadrži ulja, dosta dobro prekriva i završetak mu je prirodan. Mislim da je pogodniji za osobe suhe i normalne, možda čak i kombinovane kože, nego za one sa masnom kožom.
Meni savršeno odgovara, i koliko god izbjegavam svakodnevno koristiti pudere, ovaj Hydravite će definitivno zamijeniti Garnier BB kremu koja mi je must have.


Inače ga nanosim prstima ili stippling četkicom, a za bolje prekrivanje super se slaže za bjuti blenderom. Bitno je samo da spužvicu pokvasite, čistim peškirom pokupite iz nje višak vode i laganim tapkajućim pokretim puder utiskujete u kožu.

FARMASI- ILLUMINATION SPECIALIST- silver & gold


Odavno imam Aurin tečni iluminator koji me na prvu oduševio i dalje nisam ni tražila ni gledala ništa slično. Kada sam ova dva mališana ugledala u paketu, jedva sam dočekala da ih probam.
Novi Farmasi tečni iluminatori koji su sprecijalno urađeni za naše tržište su me pozitivno iznenadili
Dostupni su u dvije nijanse, silver i gold, u praktičnoj tubici od 25ml.
Svijetlija nijansa silver je rozkasto plavkasta i dosta hladna, meni idealna za jagodice obraza i ispod obrva. A tamnija nijansa gold više vuče na bakarno i topla je, pa će biti idealna za naglašavanje preplanulog tena.
Ne zaboravite da sve prozvode za lice možete koristiti i na ostatku tijela, tako da ove iluminatore, pogotovo tamniji, može nanijeti na noge, ruke, dekolte da dobijete osunčan izgled i divan sjaj.


Pokušala sam prstima da ih nanosim utapkavanjem, ali varijanta sa blenderom mi se više dopala. Možete dozirati količinu koja ostaje na koži i po potrebi utapkati više ako želite diskretniji sjaj ili dodati par slojeva ako želite intenzivniji izgled.





FARMASI- FOUNDATION STICK- 05 & 16


O Farmasi stikovima sam pisala u jednom od svojih prvih postova. Sve detalje o njima možete pročitati ovdje.


Ovi novi koje sam dobila su u istim nijansama kao moji stari pa ih nisam htjela otvoriti jer želim da ih poklonim nekoj od vas :)


Jedini uslovi za učešće u ovom giveaway-u su:

- da me pratite na Instagramu ovdje
- da lajkujete FB stranicu bloga LIFE - LOVE - HANDMADE
- i da ostavite bilo kakav komentar na slici nagrade na IG ili na FB

Nagrada je samo za moje cure koje imaju adresu BiH jer nisam trenutno u mogućnosti da šaljem negdje dalje.
Ime sretne dobitnice objavljujem u nedelju veče :)

Hvala vam za čitanje i javnite šta volite od Farmasi proizvoda i da li želite da probate i ove novitete :)























10 comments:

  1. Iluminatore sam poprilično zavoljela i jako su dobri za svoju cijenu! :D

    ReplyDelete
  2. Slike su ti divne ^_^
    Mene je oduševio novi Matte Lipgloss u nijansi 01 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala tiii :* Nisam probala taj mat ''sjaj'', ali docice i on na red :)

      Delete
  3. Koji je podton ovaj 22? Narucivala sam 21, ali mi je preroz :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nijansa je dosta svijetla, a podton vuce na roza. Meni se uklopio na lice nevjerovatno, kao ni jedan koji sam do sad probala :)

      Delete
  4. Moraju se probati ovi iluminatori...super izgledaju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno, cijena im je skroz normalna... Svijetli do ljeta, a tamni kad dobijemo onu finu boju :)

      Delete
  5. Nisam probala njihove proizvode ali fotografije su PREDIVNE :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno poruci sebi nesto da probas, neces se pokajati :) Mat ruzevi su im najbolji od svih kod nas dostupnih :) Hvala ti puuunooooo :*

      Delete